Курка з ананасами і солодким перцем в кисло-солодкому соусі: Рецепт простого і швидкого приготування в домашніх умовах

Курка з ананасами і солодким перцем в кисло-солодкому соусі: Рецепт простого і швидкого приготування в домашніх умовах Готовий перець

куряча грудка 500 г
———————-
вода (для розведення томатної пасти) 200 мл
———————-
томатна паста (кетчуп) 100 г
———————-
ананас консервований (свіжий) 1 банка
———————-
перець болгарський червоний 2-3 шт.
———————-
перець чилі червоний 1 шт.
———————-
масло рослинне (для смаження) 2 ст.л.
———————-
сіль за смаком
приготування:
Крок 1. Курячу грудку нарізати невеликими кубиками. Болгарський перець звільнити від насіння і крупно нарізати. Перець чилі нарізати кружечками, видаливши насіння.
Крок 2. На сковороді розігріти олію, і на сильному вогні обсмажити курку до готовності, помішуючи. Перекласти в миску.
Крок 3. На тому ж маслі обсмажити солодкий перець до м’якості протягом 7 хвилин. Готовий перець перекласти в окрему миску і накрити харчовою плівкою і дати постояти так пару хвилин. Потім викласти на обробну дошку, видалити шкірку і нарізати невеликими шматочками.
Крок 4. Якщо використовуєте свіжі ананаси то їх потрібно протушкувати на сковороді з парою ложок води під закритою кришкою протягом 5 хвилин.

Курка з ананасами і солодким перцем в кисло-солодкому соусі: Рецепт простого і швидкого приготування в домашніх умовах Перець чилі нарізати кружечками, видаливши

Консервовані ананаси годі й гасити.
Крок 5. Розвести томатну пасту з водою.
Крок 6. Додати до ананасам інші інгредієнти: курку, перець, чилі і розведену томатну пасту (або кетчуп). Довести все до кипіння і прогріти все разом протягом пари хвилин. Посолити і додати цукор за бажанням
Приємного вам апетиту!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code